23. květen 2024

SPORTOVNÍ ŘEDITEL ZVE NA POSLEDNÍ UTKÁNÍ F:NL

Karel Heinz zve všechny příznivce na utkání s Táborskem

I přesto, že již několik dnů víme, že po obrovském úspěchu a historickému postupu našeho týmu do profesionální soutěže, se po roce s touto atraktivní a velmi náročnou soutěží loučíme, je před námi poslední kolo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. A právě k poslednímu utkání tohoto soutěžního ročníku zve všechny příznivce klubu sportovní ředitel Karel Heinz.

"Každé utkání ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE bylo pro nás svátkem. Všichni uděláme maximum proto, abychom závěrečný zápas před sestupem do MSFL zvládli úspěšně a rozloučili se před domácími fanoušky s druhou ligou vítězně. Byl bych velmi rád, pokud by se s profesionální soutěží přišlo rozloučit co nejvíce fanoušků, ale taky vím, že zklamání ze sestupu a konkurence regionálních utkání v nižších soutěžích a spousty společenských akcí v okolí ovlivní návštěvu na Stadionu Jožky Silného."

Hanáci se do druhé ligy vrátili po sedmnácti letech a bylo to znát i na úžasné divácké návštěvnosti, která patřila k nejvyšším v soutěži. Nesmíme zapomenout i na historickou návštěvu při domácím pohárovém utkání s SK Slavia Praha.

"Za diváckou kulisu, fandění a povzbuzování našich hráčů, a hlavně za nadprůměrné návštěvy ve většině domácích utkání jsme velmi rádi. Pevně věřím, že na nás naši fanoušci nezanevřou, a i v příští sezoně v MSFL si najdou cestu na náš stadion a společně s námi nám pomůžou k návratu do F:NL. Velmi všem fanouškům děkuji za podporu a vážím si každého, kdo přišel na stadion a povzbuzoval naše barvy Zároveň děkuji i fanouškům hostujících týmů a věřím, že se na našem stadionu cítili příjemně. Celkově návštěvnost splnila naše předsezonní očekávání a myslím si, že nebýt sestupu určitě i v další sezoně bychom zaznamenali nárůst fanoušků. Ovšem realita je jiná a my musíme opět dokázat našim příznivcům, že chceme být úspěšní a hrát kvalitní kopanou," dodal Karel Heinz.

O tom, že profesionální soutěž je náročná se přesvědčili samotní hráči, ale zároveň i personál klubu, který byl postaven před výzvu organizování domácích utkání, které bylo samozřejmě daleko náročnější než dříve v MSFL.

"Organizace těchto utkání byla náročná a bylo to o skvělé komunikaci mezi námi v klubu, a to si myslím, že jsme zvládli velmi dobře. Koordinace všech zapojených složek byla na velmi dobré úrovni a dokázali jsme se každým domácím zápasem zlepšovat. V mnoha věcech jsme se posunuli a samotná soutěž nás naučila vnímat organizaci utkání v širším kontextu a určitě chceme na tyto zkušenosti navázat v další práci v klubu. Každému, kdo se do organizace utkání zapojil bych tímto rád za celý klub ze srdce poděkoval," vysvětlit Heinz.

Soutěž ještě není u konce, ale je jasné, že je nutné zvednout hlavu, otřepat se ze sportovního neúspěchu a začít intenzivně pracovat dál. Jestli je již nyní možné vyhodnocovat soutěž dodal za sportovní úsek a celé vedení Karel Heinz.

"Euforie z postupu byla obrovská. Následovalo náročné období při skládání týmu pro F:NL. Emočně silné bylo nadšení při první brance vstřelené v soutěži. Obrovská byla samozřejmě radost při každé výhře či remíze. Na druhou stranu zavládl obrovský smutek a bezradnost při prohrách. Největší zklamání přišlo při poslední jistotě sestupu. To je prostě fotbal. Celý sportovní úsek klubu se snažil podat co nejlepší výkon. Na hlubší analýzy bude prostor po skončení sezony. Už nyní však pracujeme na novém soutěžním ročníku. To, že jsme z druhé ligy spadli, musí být pro nás jen další velká motivace a výzva k nové sportovní etapě klubu SK Hanácká Slavia Kroměříž," dodal odhodlaně sportovní ředitel klubu.

"Závěrem bych tímto ještě jednou poděkoval všem fanouškům, kteří zavítali na náš Stadion Jožky Silného. Velmi si vážíme jejich podpory. Rád bych příznivce našeho klubu pozval jménem celého vedení na poslední utkání sezony, které se odehraje v sobotu 25. 5. od 17:00 hod. proti FC SILON Táborsko. Věřím, že se důstojně rozloučíme s profesionální soutěží a společně vejdeme do nové výzvy, která náš klub v nadcházejících letech čeká," přeje si Karel Heinz.

Facebook

so 7.9.

🅱️ - tým bude zítra bojovat o další body, tentokrát na půdě @fotbalkunovice...

so 7.9.

📸 á-tým 🆚 FK Blansko ❤️🤍

pá 6.9.

𝐊𝐎𝐍𝐄𝐂 / Hanáci si dnes odváží 3 body z Blanska...

pá 6.9.

Víkendový program mládeže ❤️🤍

čt 5.9.

❕SK Hanácká Slavia Kroměříž přijme do svého týmu na dlouhodobou...

čt 5.9.

MOL CUP 🏆 V druhém kole @mol_cup narazíme na prvoligovou @mfkkarvina ❤️🤍. ⏰...

čt 5.9.

Již zítra 6.9. od 17:00 odehrajeme další venkovní utkání, tentokrát na půdě...

st 4.9.

📸 B-TÝM ❤️🙄

út 3.9.

📸 Á-TÝM ❤️🤍

út 3.9.

🤝❤️🤍

ne 1.9.

🅱️ - tým dnes vítězí vysokým rozdílem nad FK Bystřicí pod Hostýnem...

so 31.8.

Domácí zápas čeká i 🅱️ - tým, v neděli od 16:00 proti FK Bystřici pod...

Přejít na Facebookový profil ›

Youtube

st 11.10.

SK Hanácká Slavia Kroměříž - SK Slavia Praha

st 7.6.

MEZINÁRODNÍ TURNAJ O POHÁR JOŽKY SILNÉHO 2023

ne 7.5.

HANÁCI DO TOHO!

pá 20.5.

Nová identita

po 11.4.

MEZINÁRODNÍ TURNAJ O POHÁR JOŽKY SILNÉHO - los

út 1.6.

Den dětí (2021)

čt 13.5.

10 let od poháru (5. díl)

st 12.5.

10 let od poháru (4. díl)

st 12.5.

10 let od poháru (3. díl)

po 10.5.

10 let od poháru (2. díl)

ne 9.5.

10 let od poháru (1. díl)

čt 11.3.

Fanshop

Přejít na Youtube kanál ›

Rozhovory

po 13.11.

Rozhovor Deníku.cz s Markem Jaroněm

Střelec vítězné branky Hanáků z posledního zápasu odpovídal na dotazy redaktora Libora Kopla

út 7.11.

Rozhovor Deníku.cz s Petrem Zavadilem

Jeden z nejlepších hráčů Hanáků odpovídal na dotazy redaktora Libora Kopla

st 1.11.

Rozhovor Deníku.cz s Martinem Ondou

Trenér Martin Onda podal první komentáře k převzetí druholigové Hanácké Slavie a odchodu z divizního FC Strání

po 30.10.

Rozhovor Deníku.cz s Karlem Heinzem

Sportovní ředitel Karel Heinz odpověděl na první dotazy regionálního serveru denik.cz ohledně angažování nového trenéra Martina Ondy

Všechny rozhovory ›